0%

Al jaren dezelfde hypotheek? Tijd voor een nieuwe blik Je volgende woning kopen!
Volgende woning
Tijd voor een nieuwe stap. Wil je groter of juist wat kleiner gaan wonen? In de loop van de jaren kunnen je woonwensen veranderen met als gevolg dat je op zoek gaat naar een nieuwe woning die weer helemaal aansluit bij je woonwensen. Naast je woonwensen zijn er waarschijnlijk veel andere factoren (zoals je inkomen) ook veranderd. Neem contact met ons op en wij gaan persoonlijk met je in gesprek om de stappen uit te leggen die gezet moeten worden om een volgend huis te kopen met daarbij een hypotheek.
Gratis oriëntatiegesprek
Ook bij je volgende woning is het belangrijk om je eerst te oriënteren. Je wil antwoord hebben op diverse vragen en weten welke mogelijkheden er financieel zijn. Juist bij ons is het eerste oriëntatiegesprek vrijblijvend en kosteloos. Nadat je met ons in gesprek bent geweest weet je welke financiële mogelijkheden er zijn en kan de zoektocht naar je volgende droomwoning beginnen. Je kunt deze zoektocht zelf inzetten, maar je kunt hiervoor ook JIP Makelaars inschakelen. Zij kunnen dan ook direct bekijken voor hoeveel je huidige woning waarschijnlijk verkocht kan worden. De lijnen tussen JUIST en JIP zijn kort en dat maakt het proces heel eenvoudig en snel!
Hulp van JIP
De woning die aan alle nieuwe woonwensen voldoet is gevonden en déze woning wil je kopen. Je moet dan een bod uitbrengen bij de verkopend makelaar en onderhandelen over de koopsom. Dit is vaak erg spannend en daarom kan ook hier JIP Makelaars goed bij helpen. JUIST deze samenwerking maakt het kopen van je volgende woning uniek!
Huis gevonden
Gefeliciteerd, je hebt de nieuwe woning gekocht!! Nu is het tijd om de hypotheek te regelen. Samen gaan we nu de keuzes maken die juist zijn: welke geldverstrekker, rentevaste periode, eventueel verbouwen, aflosvorm en ga zo maar door. Natuurlijk hebben we tijdens het oriënteren al veel doorgenomen, maar nu gaat het dan echt gebeuren. Op dit moment wordt het verkopen ook belangrijk en hier helpt JIP graag bij!
Hypotheekofferte
De hypotheek is aangevraagd en samen hebben we ervoor gezorgd dat de geldverstrekker de juiste documenten heeft ontvangen. Dit gaan zij beoordelen en als zij akkoord zijn wordt er een hypotheekofferte uitgebracht. Dit betekent dat er niets meer in de weg staat en jij de nieuwe bewoner gaat worden. Het enige formele wat nog moet gebeuren is de overdracht bij de notaris. Hier worden twee aktes getekend. De akte van levering; hiermee krijg je de woning overgedragen en daarna de hypotheekakte. Als beide getekend zijn ontvang je de sleutels en ben je de nieuwe eigenaar!
Meer woonsituaties
Go Button
Eerste woning
My Subtitle
Go Button
Tweede woning
My Subtitle
Go Button
Hypotheek aanpassen
My Subtitle
Go Button
Verduurzamen
My Subtitle
Go Button
Verbouwen
My Subtitle
Go Button
Samenwonen
My Subtitle
Go Button
Uit elkaar / scheiden
My Subtitle
Go Button
Ondernemer
My Subtitle
Go Button
Overlijden
My Subtitle
Go Button
Engels
My Subtitle
JUIST hypotheken is een handelsnaam van JIP-Taxgoed B.V. | KvK: 89237285 | BTW nummer: NL864919542B01
Begin typing your search above and press return to search.