0%

JUIST geeft u advies op maat Hoe wij werken
Jouw hypotheek afsluiten met JUIST!

Bij JUIST geven we degelijk en betrouwbaar advies over het afsluiten van jouw hypotheek. We werken samen met alle geldverstrekkers in Nederland en kunnen je zo het scherpste rente aanbod presenteren. Een hypotheek afsluiten is best ingewikkeld, maar wij helpen je met het begrijpen van je hypotheek door middel van laagdrempelig en persoonlijk advies. Wij staan voor je klaar, dus vraag snel een gratis oriëntatie gesprek aan!

Persoonlijk advies

Je hebt je droomwoning gevonden waar je al lange tijd naar op zoek was. Maar wat nu? Van alle kanten komen vragen op je af en er moet van alles geregeld worden. Wij helpen je persoonlijk met alles wat geregeld moet worden. Wij zorgen voor de communicatie tussen alle partijen die betrokken zijn bij jouw aankoop (makelaar, taxateur, notaris en alle overige partijen die bij jouw aankoop betrokken zijn).
Bij ons hoef je geen weken te wachten, maar wij zijn direct persoonlijk én binnen 24 uur beschikbaar!

Complexe vragen maken wij JUIST eenvoudig

In de huidige dynamische woningmarkt is het belangrijk om goed voorbereid op pad te gaan. Daarom gaan wij tijdens het oriënteren al graag met je in gesprek over hypotheken. Het kopen van een huis is immers een grote beslissing en roept vele complexe vragen op. Wij brengen al deze aandachtspunten op eenvoudige wijze voor jou in beeld en zorgen ervoor dat je goed voorbereid op “huizenjacht” kunt!

Afgestemd op jouw wensen

Het kopen van een huis begint eigenlijk altijd met de hypotheek. Zonder een hypotheek kun je uiteindelijk geen woning kopen. Deze hypotheek moet afgestemd worden op jouw wensen en situatie. Om altijd optimaal aan te kunnen sluiten op jouw situatie en jouw wensen hebben wij alle hypotheekvormen van alle hypotheekverstrekkers in ons assortiment zitten. Zo kunnen wij je altijd de best passende oplossing bieden!

JUIST voor alle situaties

Bij ons kun je juist terecht voor alle situaties. Of dat nu de aankoop van je eerste woning is, of het verhuizen naar je volgende woning of misschien wel het volledig verbouwen van je woning. Je kunt in alle gevallen bij ons terecht!

Ga je niet verhuizen of verbouwen, maar wil je JUIST nu profiteren van de hele lage rente?  Ook dan staan wij altijd voor je klaar met ons brede palet aan hypotheken en hypotheekoplossingen waarbij je er altijd zeker van bent dat wij altijd de goedkoopste oplossing voor jou hebben!
Maak kennis met ons voor de antwoorden op al je vragen!

Advies
Op maat
Scherp
Tarief
100%
Onafhankelijk
JUIST hypotheken is een handelsnaam van JIP-Taxgoed B.V. | KvK: 89237285 | BTW nummer: NL864919542B01
Begin typing your search above and press return to search.