0%

Een appartement voor je zoon/dochter of een vakantie woning? Tweede woning kopen!
Tweede woning

Een tweede woning kan een goede investering zijn. Denk aan een vakantiewoning of een tweede woning of appartement voor verhuur. Staat een tweede woning bovenaan je wensenlijstje? Wij kunnen je hiermee op weg helpen!

Verhuur, vakantie of studie

Er kunnen verschillende redenen zijn voor het aanschaffen van een tweede woning. Je kunt er bijvoorbeeld kiezen om een tweede woning te kopen als investering om vervolgens te gaan verhuren. Misschien kies je ervoor om een leuke vakantiewoning erbij te kopen om in de weekenden en vakanties van te genieten. Ook komt het vaak voor dat er een appartement wordt aangekocht omdat de kinderen gaan studeren.

Bij deze plannen komen er altijd een aantal vragen naar boven. Hoe en wat is er allemaal mogelijk? Kan ik gebruik maken van een eventuele overwaarde op de huidige woning? Of is er eigen spaargeld nodig? Kan er een nieuwe hypotheek worden afgesloten?

Wij hebben de antwoorden op al je vragen en kijken graag samen met je naar welke mogelijkheden er zijn. Aarzel daarom niet, maar neem contact met ons op!

Meer woonsituaties
Begin typing your search above and press return to search.