0%

Gefeliciteerd! Je hypotheek afsluiten of aanpassen? Jullie gaan
samenwonen!
Samenwonen
Wat fijn! Gefeliciteerd! Bij samenwonen of trouwen verandert er veel op persoonlijk gebied. Maar ook jullie financiële situatie zal aan de nieuwe situatie moeten worden aangepast. Gaan jullie bijvoorbeeld samen een huis kopen? Of heeft één van jullie al een bestaande hypotheek? Wij hebben het antwoord op al je vragen.

Wanneer je samen een huis gaat kopen dan wil je uiteraard weten hoeveel jullie kunnen lenen. Dit hangt af van verschillende factoren. Denk hierbij aan jullie inkomens maar ook aan eventuele leningen. Wij bekijken samen met jullie hoeveel jullie maximaal kunnen lenen.

Oriëntatiefase
Voordat je een huis gaat kopen is het belangrijk om je eerst goed te oriënteren. Wil je samen een huis aanschaffen? Dan is het belangrijk om eerst een oriënterend gesprek met ons aan te gaan. Tijdens dit gratis gesprek geven we je een indicatie van het te lenen bedrag zodat jullie daarna precies weten hoeveel je kunt lenen.
Huizenjacht en hypotheek
Zodra jullie weten hoeveel jullie ongeveer kunnen lenen is het leukste gedeelte aangebroken, de huizenjacht! Met ons advies in jullie achterhoofd kun je gericht zoeken. Is er een woning gevonden? Neem dan weer contact met ons op zodat we jullie hypotheek definitief kunnen regelen.
Hypotheekofferte
Na het hypotheekgesprek gaan we voor jullie aan de slag! Met de aangeleverde documenten gaan wij op zoek naar de beste hypotheekverstrekker voor jullie. Met het beste aanbod zorgen wij voor de beste hypotheek voor jullie.

Hoe pak je het het beste aan? Door juist contact met ons op te nemen. Wij kijken dan vrijblijvend welke mogelijkheden er zijn.

Meer woonsituaties
Go Button
Uit elkaar / scheiden
My Subtitle
Go Button
Ondernemer
My Subtitle
Go Button
Overlijden
My Subtitle
Go Button
Engels
My Subtitle
Go Button
Eerste woning
My Subtitle
Go Button
Volgende woning
My Subtitle
Go Button
Tweede woning
My Subtitle
Go Button
Hypotheek aanpassen
My Subtitle
Go Button
Verduurzamen
My Subtitle
Go Button
Verbouwen
My Subtitle
JUIST hypotheken is een handelsnaam van JIP-Taxgoed B.V. | KvK: 89237285 | BTW nummer: NL864919542B01
Begin typing your search above and press return to search.