0%

Wij helpen je/jullie met het afsluiten van de juiste hypotheek Je / jullie eerste
woning kopen!
Eerste woning
Een spannende periode, je eerste huis kopen! Er komen veel vragen op je af en je wil vast weten hoeveel je kunt lenen en wat dat in de maand kost! Neem dan contact met ons op en wij gaan persoonlijk met je in gesprek om de stappen uit te leggen die gezet moeten worden om een huis te kopen en daarbij een hypotheek af te sluiten.
Gratis oriëntatiegesprek
Voordat je een huis koopt moet je je eerst oriënteren. Wij zetten voor je op een rijtje wat je precies kunt lenen, zodat jij je kunt richten op de leukere dingen, het zoeken naar een woning! We geven antwoord op diverse vragen en laten je weten welke mogelijkheden er financieel zijn. Juist bij ons is het eerste oriëntatiegesprek vrijblijvend en kosteloos. Ook als je je puur aan het oriënteren bent kun je bij ons terecht! Zonder kosten en risico’s voor jou, want het eerste gesprek kost je helemaal niets!
Een beetje hulp van JIP
Nadat je met ons in gesprek bent geweest weet je welke financiele mogelijkheden er zijn en kan de zoektocht naar je eerste droomwoning beginnen. Je kunt dit doen door iedere dag internet af te struinen, maar je kunt ook gebruik maken van de aankoopbegeleiding van JIP Makelaars. Zij werken op basis van no cure no pay; je betaalt dus alleen wat je echt nodig bent. De lijnen tussen JUIST en JIP zijn kort en dat maakt de zoektocht veel eenvoudiger en sneller!
Huis gevonden
Het is gelukt; je hebt je droomwoning gevonden en wilt deze kopen. Je moet dan een bod uitbrengen bij de verkopend makelaar en onderhandelen over de koopsom. Dit is vaak erg spannend en daarom kan ook hier JIP Makelaars goed bij helpen. JUIST deze samenwerking maakt het kopen van je eerste woning uniek!
Huis gekocht
Gefeliciteerd, je hebt je droomwoning gekocht!! Nu is het tijd om de hypotheek te regelen.
Samen met jou gaan we nu de keuzes maken die juist zijn: welke geldverstrekker, rentevaste periode, eventueel verbouwen, aflosvorm en ga zo maar door. Natuurlijk hebben we tijdens het oriënteren al veel doorgenomen, maar nu gaat het echt gebeuren. De hypotheek is aangevraagd en samen zorgen we ervoor dat de geldverstrekker de juiste documenten ontvangt. Dit wordt beoordeeld en als zij akkoord zijn wordt er een hypotheekofferte uitgebracht. Dit betekent dat er niets meer in de weg staat en jij de nieuwe bewoner gaat worden.

Het enige formele wat nog moet gebeuren is de overdracht bij de notaris.
Hier worden twee aktes getekend. De akte van levering; hiermee krijg je de woning overgedragen en daarna de hypotheekakte. Als beide getekend zijn ontvang je de sleutels en kan het avontuur echt beginnen

Meer woonsituaties
Go Button
Volgende woning
My Subtitle
Go Button
Tweede woning
My Subtitle
Go Button
Hypotheek aanpassen
My Subtitle
Go Button
Verduurzamen
My Subtitle
Go Button
Verbouwen
My Subtitle
Go Button
Samenwonen
My Subtitle
Go Button
Uit elkaar / scheiden
My Subtitle
Go Button
Ondernemer
My Subtitle
Go Button
Overlijden
My Subtitle
Go Button
Engels
My Subtitle
JUIST hypotheken is een handelsnaam van JIP-Taxgoed B.V. | KvK: 89237285 | BTW nummer: NL864919542B01
Begin typing your search above and press return to search.